DWG De Wael Geert,
uw stop voor de verkoop van autobanden

Voel u veilig op de baan

Met een ruime ervaring in de bandensector, is DWG De Wael Geert uw specialist in de montage van banden en het vervangen van banden van personenwagens, SUV’s en vrachtwagens. Zelfs banden voor landbouwvoertuigen vindt u bij de bandencentrale in Dendermonde.

Alle bandenmaten

Bij de verkoop van autobanden is het belangrijk om de juiste bandenmaat te plaatsen. Een verkeerde set banden kan leiden tot een afwijking in de kilometerteller, een slechte wegligging of een negatief attest bij de jaarlijkse technische keuring van uw voertuig. DWG De Wael Geert neemt steeds de juiste maten. Deze staan vermeld op de zijkant van uw huidige banden, in de handleiding, in de documenten van uw voertuig of op de sticker op de binnenzijde van het bestuurdersportier.

Kwaliteitsbanden

Na het vaststellen van de juiste bandenmaat gaat de monteur aan de slag om de correcte banden te selecteren en te monteren. De centrale heeft steeds een uitgebreid aanbod van Uniroyel in voorraad. Dit merk staat ook bekend als de ‘regenband’. U krijgt bij deze kwaliteitsvolle banden een sterke prijs/kwaliteitverhouding. De meeste banden zijn trouwens op zeer korte termijn leverbaar. Vraag gerust naar bijkomend advies.

Balanceren

Na de montage wordt er nagekeken of het balanceren van het voertuig nodig is. Dit draagt bij tot een langere levensduur van de banden. Zeker na het scheef slijten van de banden, na een ongeval, na het vervangen van onderdelen van de ophanging of het wegtrekken van het voertuig naar één bepaalde richting, is dit een aanrader. Hierbij wordt gekeken naar de ophanging van de voorwielen. Met aangepast apparatuur en de juiste afstelgegevens wordt de positie van het voertuig bijgesteld.

Contact

Een brede klantvriendelijke service en alle materialen voor de verkoop van autobanden? In Dendermonde maakt u een afspraak om nadien langs DWG De Wael Geert te rijden voor de meest geschikte autobanden voor uw voertuig.