De montage van uw banden met vakkennis en expertise
Bandentypes voor alle soorten van voertuigen

Autobanden van uw personenwagen, SUV’s of vrachtwagen laat u plaatsen bij bandencentrale DWG – De Wael Geert. In de streek van Dendermonde is het uw vaste partner om op tijd uw banden te laten vervangen. Net zoals bij personenwagens mogen vrachtwagenbestuurders eveneens rekenen op banden van hoge kwaliteit.

Banden voor vrachtwagens

Aarzel niet langer in uw zoektocht naar vrachtwagenbanden. Bij DWG – De Wael Geert zit u goed voor kwaliteitsvolle banden. Het spreekt voor zich dat het heel belangrijk is om in de transportsector over de juiste banden te beschikken. De centrale zorgt voor een onberispelijke montage voor een veilige rit.

Meer dan banden

In het Oost-Vlaamse bedrijf vindt u een uitgebreid aanbod aan banden, maar ook aan wielen en onderdelen voor trucks, trailers, grondverzet- en landbouwmachines is er geen gebrek in de veelzijdige bandencentrale. Dit gecombineerd met de ruime ervaring is DWG – De Wael Geert uitgegroeid tot één van de grootste bandenspecialisten in de regio.

Complete service

Bij het bedrijf wacht men u met de glimlach op om u een complete service aan te bieden voor het vervangen van de banden van uw voertuigen. Het vaststellen van de bandenmaat, het selecteren van de passende banden, het monteren van de banden en uw voertuig uitlijnen, het behoort allemaal tot de taken van de flexibele centrale. Maak het u makkelijk voor nieuwe banden en rij voor de montage van banden in Dendermonde tot bij DWG – De Wael Geert, na het maken van een afspraak. Van banden voor uw personenwagen tot banden voor uw landbouwvoertuigen, u vindt het er allemaal.

Verkoop Autobanden

Montage Banden

Banden landbouwvoertuigen